Vijesti

ODBOJKAŠKA EKIPA NAJMLAĐIH KADETKINJA ŽOK IVANEC PRVAKINJE HRVATSKE

26. 08. 2019.
EKIPA NAJMLAĐIH KADETKINJA PRVAKINJE HRVATSKE U ODBOJCI NA PIJESKU

Ženski odbojkaški klub Ivanec u subotu i nedjelju sudjelovao je na klupskom prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku koje je održano u Zagrebu, na Jarunu. Natjecanje je bilo u tri kategorije i to u kategoriji najmlađih kadetkinja, mlađih kadetkinja i kadetkinja.

Ekipa najmlađih kadetkinja ŽOK Ivanec osvojila je naslov prvakinja Hrvatske i to zbog boljeg omjera poena u finalu u susretu sa KOP Žnjam Split za samo jedan poen. U sastavu ekipe bile su Tara Ribić, Marija Dugi, Petra Krog i Dora Rogina, a zbog ozlijede nedostajala je Tea Čorko.

Mlađe kadetkinje ŽOK Ivanec su zauzele 4. mjesto od ukupno 8 ekipa u državi, one su prošle skupinu ali su u polufinalu izgubile od ekipe KOP Žnjam Split sa 0:2. U utakmici za 3. mjesto ivanečke odbojkašice poražene su od KOP Retfala Osijek sa 0:2 u pobjedama.

Fotografije: Arhiv ŽOK Ivanec

Za Ženski odbojkaški klub Ivanec: Nikola Nišević, tajnik

18. 08. 2019. ŽOK IVANEC - MEMORIJALNI TURNIR U ODBOJCI NA PIJESKU

19. 08. 2019.

U organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranak Ivanec na terenima kod Tenis centra odigran je 7. otvoreni i 4. memorijalni turnir u odbojci na pijesku u spomen na poginule hrvatske branitelje iz Ivanca, Romana Ribića i Željka Putara Grdaka. Turnir je održan u dvije kategorije i to za djevojčice 2006. godište i mlađe i za starije gdje su ekipu činile dvije seniorke i jedan senior. Ekipa u sastavu Tea Čorko i Dora Rogina pobjednik je kod djevojčice gdje se natjecalo ukupno 11 ekipa a one su u finalu svladale ekipu Marija Dugi i Petra Krog, dok je treće mjesto zauzela ekipa Nika Uroić i Tia Rašić iz Zagreba, a četvrte su bile Laura Friščić i Franka Posavec–Hladin. U kategoriji starijih ekipa, u konkurenciji 6 ekipa, najbolja je bila ekipa pod nazivom Anđelovi Anđeli koja je u finalu pobijedila ŽOKI Ivanec sa 2:0 u setovima. Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu Erika Hudoletnjak, Dorotea Rogina i Martin Anđel, dok su za ŽOKI nastupile Barbara Habek, Karla Grudenić, Marieta Habek i Ivan Hrg. Treće mjesto pripalo je ekipi DŠR Lančić Knapić koja je svladala ekipu Ana Mežnarić sa 2:1 u setovima (21:15, 17:21, 16:14). Nagrade najuspješnijim ekipama i to medalje uručili su Juraj Putar-Grdak - brat pokojnog Željka Putara Grdaka i Vladimir Grudenić - predsjednik ŽOK-a Ivanec.

Fotografije snimili: Nikola Nišević i Marijan Friščić

Za Ženski odbojkaški klub Ivanec: Nikola Nišević, tajnik

„S odbojkom u školu“

16. 08. 2019.

Odbojkaški savez Varaždinske županije:

Poziva Vas da svojom nazočnošću uveličate predstavljanje projekta „S odbojkom u školu“ 23. kolovoza (petak) 2019. u Areni Varaždin (konferencijska dvorana) na adresi Šetalište Franje Tuđmana 1 u Varaždinu s početkom u 12.00 sati.

Napomena: Svoju dolazak obavezno potvrditi povratno na mail (odbojkavz@net.hr) do utorka 20. 8. 2019. ili na broj 095 4405500

Osnovne podatke o projektu pogledajte OVDJE

ŽOK IVANEC ODRŽAO 3. ODBOJKAŠKU NOĆ

17. 06. 2019.

Ženski odbojkaški klub Ivanec je povodom završetka natjecateljske sezone 2018./2019. u dvorani za svečanosti Vita u Ivancu u subotu, 15. lipnja održao tradicionalnu 3.Odbojkašku noć kojoj je bilo nazočno 200-tinjak igračica, roditelja, članova Uprave Kluba, predstavnike sponzora i donatora, medija, te ostalih uzvanika. Tijekom večeri pristigli su Ante Baković - predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza, Valentina Bifflin - diretkorica, Frane Žanić - stručni tajnik i Ivan Fattorini - liječnik odbojkaške reprezentacije Hrvatske. Od ostalih prisutnih bili su Željko Jurčević - povjerenik Regije Sjever, Josip Klein – predsjednik Županijskog odbojkaškog saveza i Mijo Pokos – tajnik saveza.Na samom početku svim nazočnima obratio se Vladimir Grudenić - predsjednik ŽOK-a Ivanec, a zatim je Ivan Hrg – trener Kluba u svom jednom satnom izlaganju uz projekciju 170 slajdova predstavio rezultate svih selekcija Kluba i uspjehe koje je Klub ostvario. Od najuspješnijih rezultata potrebno je istaći osvajanje brončane medalje u mini - odbojci na prvenstvu Hrvatske u Rovinju, osvajanje 5. mjesta na prvenstvu Hrvatske u maloj odbojci, te osvajanje naslova vice-prvakinja ženske seniorske ekipe u Županijskom odbojkaškom Kupu. Tu su još postignuti uspjesi na međunarodnim turnirima u Daruvaru i Valpovu, u Zagrebu, sudjelovanje na međunarodnom turniru u Ljubljani. Uručene su zahvalnice sponzorima za izniman doprinos u radu ŽOK Ivanec, kao i zahvalnice Hrvatskom odbojkaškom savezu koju je primio predsjednik Ante Baković, Županijskom odbojkaškom savezu – uručene su Josipu Kleinu i Miji Pokosu, te Željku Jurčeviću – povjereniku Regije Sjever.

Tijekom večeri izvučene su i podijeljene nagrade tombole igračicama raznih ekipa Kluba za prisustvovanje prvenstvenim utakmicama, a po prvi puta zahvalnice su primili i navijači Kluba od najmlađih, najstarijih i najvatrenijih. Najmlađi je Jakov Hrg, najstariji bračni par Branka i Zvonko Habek, dok su najvatrenije navijačice Mirjana Dugi i Marina Grudenić. Predsjednik ŽOK–a Ivanec, Vladimir Grudenić uzvanicima i gostima uručio je prigodne poklone. Druženje je uz muziku i ples nastavljeno do kasnih sati.

Fotografije snimio: Nikola Nišević

Za Ženski odbojkaški klub Ivanec: Nikola Nišević, tajnik

Proslava završetka sezone

13. 06. 2019.

Sinoć je u motelu Roganac, Duga Resa održana završna večera odbojkaškog kluba Plavi zmaj. U nazočnosti izaslanika Predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza, povjerenika za regiju Sjever gospodina Željka Jurčevića, "Zmajice" i njihovo vodstvo, proslavili su povratak u 2. Nacionalnu odbojkašku ligu. Kako je istaknuo gospodin Jurčević: " Svakom klubu se događaju usponi i padovi ali samo najhrabriji i najspremniji uspiju prevladati probleme i vratiti se tamo gdje im je mjesto." Da podsjetimo, "Zmajice" su u protekloj sezoni nakon istupanja iz 1.B Nacionalne lige put povratka tražile u 3. NOL gdje su premoćno osvojile prvo mjesto. Juniorke i kadetkinje, te mini odbojkašice Plavog zmaja viceprvakinje su županije a u klubu su posebno ponosni na organizaciju turnira pod nazivom "Turnir Zmajeva", koji je okupio najmlađe odbojkašice nekoliko prijateljskih klubova iz regije Sjever. Predsjednik Hrvatskog odbojkaškog Saveza gospodin Ante Baković, uputio je čestitke svim igračicama, trenericama i vodstvu kluba za povratak u viši rang natjecanja i za sve što su napravili da očuvaju ovaj sport u svom gradu. Nije izostala ni nagrada, natjecateljske lopte i kolica za lopte, ispred Hrvatskog odbojkaškog saveza i Predsjednika HOS-a, kapetanici ekipe uručio je gospodin Željko Jurčević.

Najnovije vijesti OS

29.05. 2019. - OSSMŽ - ŠESTI - ZAVRŠNI TURNIR PRVENSTVA SMŽ ZA MLAĐE KADETKINJE - VIŠE

16.05. 2019. - OSSMŽ - KUP SMŽ ZA SENIORKE - VIŠE

30.04. 2019. - OSVŽ - 7. TURNIR MALE ODBOJKE KLUBOVA SA SJEVERA HRVATSKE - VIŠE

22.04. 2019. - OSVŽ - ŠKOLSKA LIGA MINI ODBOJKE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE - VIŠE

18.04. 2019. - OSSMŽ - ZAVRŠNI TURNIR PRVENSTVA SMŽ U MALOJ ODBOJCI SEZONA 2018./2019. - VIŠE

Najave utakmica za:

Skupinu ISTOK - 18. kolo

Skupinu JUG - 18. kolo

Skupinu SJEVER grupa A - 18. kolo

Skupinu SJEVER grupa B - 18. kolo

Skupinu ZAPAD - 21. kolo

Regijska natjecanja mlađih dobnih skupina

Savezi info

Poveznice

Arhiva