3. NACIONALNA ODBOJKAŠKA LIGA
sezona 2017./2018.

Vijesti

ŽOK IVANEC U RESTORANU VITA ODRŽAO 2. ODBOJKAŠKU NOĆ

12-06-2018

U organizaciji Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec u restoranu Vita u Ivancu u petak je održana druga po redu odbojkaška noć na kojoj su bili nazočne igračice i to svih dobnih uzrasta , roditelji i mnogobrojni sponzori-donatori ŽOK –a Ivanec.

Na samom početku prisutnima se obratio Gordan Hudoletnjak, predsjednik kluba koji je zahvalio svim sponzorima i roditeljima bez čije pomoći klub ne bi mogao ostvariti rezultate koje je postigao , a zatim uslijedila video prezentacija o natjecanju svim ekipa kluba i rezultatima koju je odlično iznio Ivan Hrg, trener ženskog odbojkaškog kluba Ivanec.

Natjecateljska sezona 2017./2018. do sada je najuspješnija u povijesti kluba , osvojena su ekipno prva mjesta u Ligi mlađih dobnih uzrasta –mini i mala odbojka , županijska prva mjesta , regionalna druga i treća mjesta , prvo mjesto 2. ekipe u Trećoj Nacionalnoj odbojkaškoj ligi Centar, skupine Sjever i izboran plasman u viši rang natjecanja – u 2.NOL Centar. Prva ženska seniorska ekipa finalist je Županijskog odbojkaškog kupa Varaždin te je osvojila četvrto mjesto u 2.NOL Centar, skupine Sjever i zatim razigravala za poredak od 7. do 12. mjesta u kojoj su nastupile ekipe iz Sjeverne skupine i Južne skupine 2. NOL.

Tri ekipe ŽOK Ivanec nastupile su na završnici državnih prvenstava održanih u Rovinju gdje je najveći uspjeh postigla ekipa najmlađih kadetkinja – mini odbojka, 11-godišnjakinje koje su zauzele 4. mjesto u državi gdje su u utakmici za brončanu medalju poražene od zagrebačkog Medveščaka sa 1:2 u setovima.

Klupskim uspjesima potrebno je i pridodati i uspjeh ekipe djevojčice 5.-6. razreda Osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec koje su na državnom prvenstvu za osnovne škole u Poreču osvojile srebrnu medalju i tako donijele prvu medalju za osnovnu školu sa državnih prvenstava u odbojci. Navedene igračice su također članice ŽOK-a Ivanec tako da je to odraz kvalitetnog rada sa mlađim uzrastima pod vodstvom trenera Ivana Hrga koji je i trener ostalih ekipa kluba .

Druženje je zatim uz pjesmu i ples nastavljeno do kasnih sati.

Foto: Gordana Habek

Za Ženski odbojkaški klub Ivanec Nikola Nišević,dopredsjednik

Poziv na Turnir Mate Lovraka

28-05-2018

I ove godine u Sportskom rekreacijskom centru (nalaze se igrališta i bazeni) u Velikom Grđevcu, pod pokroviteljstvom Općine Veliki Grđevac i Odbojkaškog saveza BBŽ, organiziramo III. kup Mate Lovraka u mini i maloj odbojci.

Kup će se održati u subotu 16. lipnja 2018. godine, a početak je zakazan za 11,00 sati. U mini odbojci ekipa broji četiri člana (jedna je rezerva), a pravo nastupa imaju djevojčice rođene 2007. godine i mlađe. U maloj odbojci ekipa broji pet članova (jedna rezerva), a mogu nastupiti djevojčice rođene 2005. godine i mlađe.

Kada ne igraju djevojčice se mogu kupati, a na teren izlaze u badićima, majicama i tenama. Ovisno o broju ekipa organizator određuje pravila (da li će se igrati po grupama ili ne, te na dva ili jedan dobiveni set), o čemu će svi voditelji biti obaviješteni na sastanku prije otvorenja turnira.

Ekipe će na raspolaganju imati četiri terena s tartan podlogom, a sudački posao obaviti će odbojkaški suci nacionalne i županijske razine.

Organizator svim ekipama dodjeljuje zahvalnicu za sudjelovanje, trima prvoplasiranim ekipama u jednoj i drugoj kategoriji medalje, a trenerima suvenir SRC.

U krugu kupališnog prostora nalazi se ugostiteljski objekt gdje djevojčice mogu kupiti piće, sladoled, pojesti pomfrit, hot dog i ostala jela sa roštilja.

Za sva dodatna pitanja obratite se na brojeve mobitela predsjednika 095/399-94-48 ili tajnika 098/995-08-53.

PREDSJEDNIK

Stanko Štimac v.r.

SENIORKE EKIPE KITRO VARAŽDIN OSVOJILE NASLOV PRVAKINJA ŽUPANIJ. KUPA

28-05-2018

Ženska odbojkaška ekipa Ivanca, član Druge Nacionalne lige Centar, poražena je od ekipe Kitro Varaždin, člana 1. „B“ Nacionalne odbojkaške lige Sjever sa 0:3 u setovima u finalnoj utakmici Županijskog odbojkaškog kluba Varaždin odigranoj u nedjelju navečer u dvorani osnovne škole Ivanec.U rezultatski uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici prvi set su dobile varaždinke sa 25:21, u drugom je Ivanec vodio sa 22:18 i 24:22 i samo ga je jedan poen dijelio da osvoji set, ali iskusna gostujuća ekipa ga je riješila u svoju korist sa 28:26. U trećem setu Varaždinke su držale prednost od 2 do 5 poena i dobile set sa 25:20. Pehar je pobjedničkoj ekipi Kitro Varaždin predao Josip Klein, predsjednik Županijskog odbojkaškog saveza Varaždin, kao i ekipi ŽOK Ivanec za osvojeno drugo mjesto i naslov vice –prvakinja .

Potrebno je istaći oproštaj Inke Inkret, istaknute odbojkašice koja je tri prvenstvene sezone nastupala za Kitro Varaždin i na finalu Županijskog kupa odigrala svoju posljednju utakmicu a koja je svoju odbojkašku karijeru započela u Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec te sada odlazi u Ameriku u Sveučilište ORAL ROBERTS gdje će nastaviti svoju sportsku karijeru .Gledatelji su ju ispratili velikim pljeskom i službeni spiker joj je u ime svih zaželio sreću i uspješnu daljnju sportsku karijeru u Americi.

Fotografije snimila: Gordana Habek.

Tekst: Nikola Nišević,dopredsjednik ŽOK Ivanec

ZAVRŠNICA PRVENSTVA REGIJE CENTAR ZA KADETKINJE

22-05-2018

Drugim okupljanjem koje se održalo 20.05. 2018. u SD Pešćenica u Zagrebu završilo je Prvenstvo Regije Centar za kadetkinje.

Više informacija možete pronaći OVDJE ili iz izbornika lijevo odaberite "Regijska natjecanja ... - Kadetkinje"

Završnica prvenstva RC za kadetkinje

10-05-2018

Nakon sto su odigrale po skupinama, kadetkinje su ušle u samu završnicu Prvenstva Regije Centar. Prvo okupljanje finalnog dijela natjecanja održalo se u Belici, a nastupilo je osam ekipa.

Više informacija možete pronaći OVDJE ili iz izbornika lijevo odaberite "Regijska natjecanja ... - Kadetkinje"