Info

Najnovije vijesti iz odbojkaških saveza

09.06.14. - OSSMŽ - Regionalno takmičenje za Kup Hrvatske - više

08.06.14. - OSSMŽ - VI. završni turnir u ligi mlađih kadetkinja - više

29.05.14. - OSSMŽ - Završni turnir u ligi najmlađih kadetkinja – kadeta - više

27.05.14. - OSVŽ - Turnir u mini odbojci varaždinskih OŠ - više

17.05.14. - OSVŽ - OK Varaždin Volley na prijemu kod gradonačelnika Varaždina - više

Turnira svih ekipa učesnica 3. MŽOLC Sjever

09-09-2014

U subotu 04. listopada 2014. godine sa početkom u 9,00 sati u maloj dvorani na Dravi održat će se turnir svih ekipa učesnica 3. MŽOLC Sjever.

2. ODBOJKAŠKI TURNIR ZA DJEVOJKE U ODBOJCI NA PIJESKU

08-07-2014

U organizaciji ženskog odbojkaškog kluba Ivanec jučer je na terenima tenis centra Ivanec, na igralištu odbojke na pijesku odigran drugi turnir u parovima za djevojke. Natjecalo se ukupno pet parova , igralo se dva na dva i sistemom svaki sa svakim.

Turnir je trajao ukupno pet sati, mečevi su bili atraktivni i uzbudljivi a igralo se na dva dobivena seta do 15. Prvo mjesto osvojio je par Erika Hudoletnjak i Inka Inkret koji je izborio sve četiri pobjede uz set razliku 8:1, druge su bile Sara Bratković i Paula Štefanek sa tri pobjede i 6:3 , dok je treće mjesto zauzeo par Erika Kljunić i Marija Botković sa jednom pobjedom i set razlikom 4:7.

Prvoplasirana tri para primila su medalje organizatora dok je svaka igračica iz pobjedničkog para primila i statuu za osvojeno prvo mjesto koje su im uručili Gordan Hudoletnjak, predsjednik kluba i Ivan Hrg, trener ženske ekipe.

Fotografije pogledajte u foto galeriji.

OSVRT NA PRVENSTVO REGIJE CENTAR ZA KADETKINJE

12-05-2014

U odličnoj organizaciji domaćina prvog i drugog okupljanja, OK SISAK i ŽOK BJELOVAR, u Bjelovaru je u subotu 10.05.2014. završeno Prvenstvo regije Centar za kadetkinje sezona 2013-2014.

Turnir je protekao u sportskom ozračju, prikazana je kvalitetna i atraktivna odbojka.

Na završetku pobjednicama i najboljim igračicama odličja je dodijelio gospodin Zdeslav Barač predsjednik HOU, drugoplasiranima gospodin Željko Jurčević dopredsjednik HOU, a broncu je uručio gospodin Stanko Štimac predsjednik OSBBŽ.

Rezultate možete pogledati na stranici "Regijska natjecanja malđe dobne skupine, a puno dobrih fotografija u foto galeriji".

Prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i mlađe kadetkinje

28-04-2014

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i mlađe kadetkinje, održanom u Rovinju od 15. do 17. travnja 2014. godine ekipe iz Regije Centar postigle su vrlo zapažene rezultate.

U konkurenciji mlađih kadeta nastupilo je ukupno 11 ekipa od kojih su četiri bile iz Regije Centar (OK Varaždin Volley, OK Croatia, OK Trnje i HAOK Mladost Zagreb). Osim u kvantiteti, ekipe Regije Centar bile su prve i u kvaliteti. Tri prvoplasirane ekipe su iz Regije Centar (OK Trnje, OK Varaždin Volley, OK Croatia) i čak je i finale bilo repriza finala prvenstva Regije Centar. Također su i sva četiri pojedinačno nagrađena igrača članovi ekipa iz Regije Centar - najbolji igrač: Igor Šapina (OK Trnje), najbolji napadač: Patrik Anić (OK Trnje), najbolji obrambeni igrač: Dino Kadić (OK Croatia) i najbolji dizač: Gabrijel Ivančić (OK Varaždin Volley). HAOK Mladost na kraju je zauzeo deveto mjesto.

U konkurenciji mlađih kadetkinja nastupila je 31 ekipa od kojih su osam bile iz Regije Centar (ŽOK Vrbovec, HAOK Mladost Zagreb, OK Plavi Zmaj, HAOK Dubrava, OK Varaždin Volley, OK Medvešćak, OK Fortis Volta, OK Nebo). Od njih su dvije ekipe osvojile medalje: OK Nebo i OK Fortis Volta. Tome treba dodati da je ekipa HAOK Mladost bila četvrtoplasirana. Od pojedinačnih nagrada za najbolju dizačicu proglašena je Lara Štimac (OK Nebo). OK Plavi Zmaj je bio 11, OK Varaždin Voley 12, ŽOK Vrbovec 14, OK Medveščak 28. i HAOK Dubrava 29.

Ukupno od 42 ekipe iz Regije Centar na PH bilo je 12 ekipa, a među dobitnicima medalja od šest ekipa pet je bilo iz Regije Centar. Kod pojedinačnih nagrada od osam, pet je otišlo igračima i igračicama iz Regije Centar. Tako da se može zaključiti da je i po masovnosti (ne računajući Istru i Kvarner) bila prva odbojkaška regija u državi a pogotovo u kvaliteti, prema broju osvojenih medalja i pojedinačnih nagrada.

Fotografije u foto galeriji.

Završeno natjecanje u skupini JUG

07-04-2014

Ovog vikenda odigrane su dvije, od tri zaostale utakmice i dobili smo konačni redoslijed na ljestvici. Igračice OK GORICE pobjedom nad OK QUIRIN SISKOM i OK PEŠĆENICOM osvojile su prvo mjesto, OK PEŠĆENICA je druga, a OK OGULIN su treće. Preostali susret OK DUGO SELO – OK SUNJA nema utjecaja na redoslijed, OK QUIRIN SISAK zauzeo je četvrtu poziciju, OK DUGO SELO petu, a šesta je OK SUNJA.