Vijesti

ODGAĐAJU SE ZAVRŠNICE PH U SVIM MLAĐE DOBNIM KATEGORIJAMA

03. 04. 2021.

Na trećoj sjednici Upravnog odbora, koja je održana jučer, 31. ožujka 2021. godine u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza, a sukladno odluci i propisima Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH donesena je odluka o odgađanju završnica PH u svim mlađe dobnim kategorijama:

PH U MINI I MALOJ ODBOJCI ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE

PH ZA MLAĐE KADETKINJE I MLAĐE KADETE

PH ZA KADETKINJE

Navedena natjecanja se do daljnjega odgađaju, a datumi odigravanja ovisiti će o propisima i odlukama Nacionalnog stožera za civilu zaštitu RH.

Također ovom odlukom je definirano da će sve završnice mlađe dobnih kategorija za sezonu 2020/2021 biti otvorenog tipa.

Čestitka

24. 12. 2020.

Čestit i blagoslovljen Božić

ZAVRŠNICA PH ZA JUNIORKE I JUNIORE 2020./2021.

14. 12. 2020.

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza donio je odluku o promjeni sustava natjecanja za juniorke i juniore uzrokovane pandemijom korona virusa.

Završnica Prvenstva Hrvatske za juniorke i juniore biti će otvorenog tipa s obzirom da je sukladno odluci Vlade RH i Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu RH dozvoljeno treniranje i nastupanje samo 1. rangu juniorskih nacionalnih natjecanja. Datum održavanja natjecanja ostaje isti 15.-17. siječnja 2021. godine. u Zadru.

Obavještavamo sve klubove da su prijave za PH juniorki i juniora otvorene do 3. siječnja 2021. godine.

Prijavnicu možete pronaći ovdje te poslati obavezno na mail natjecanja@hos-cvf.hr i vladimir.jolic@hos-cvf.hr

Izvlačenje skupina za navedeno natjecanje održati će se 8. siječnja 2021. godine u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza uz izravan prijenos na našem YouTube kanalu.

NASTAVAK NATJECANJA PRVA LIGA ŽENE I KUP HRVATSKE ZA MUŠKARCE I ŽENE

30. 11. 2020.

Odlukom Vlade RH i Stožera civilne zaštite RH koja je donesena u PETAK 27.11.2020. godine te objavljena i dostavljena istog dana u poslijepodnevnim satima , ovim putem Vas želimo obavijestiti da se dozvoljava natjecanje i treniranje klubovima koji se natječu u 1. i 2. rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji i u 1. rangu natjecanja u juniorskoj konkurenciji na nacionalnoj razini u ekipnim sportovima.

Nastavno na tu odluku klubovi koji sudjeluju u Prvoj odbojkaškoj ligi za žene i 2. odbojkaškoj ligi za muške nastavljaju natjecanje i treninge od ponedjeljka 30.11.2020. Natjecanje u navedenim liga te u Kupu Hrvatske za muškarce i Kupu Snježane Ušić se nastavlja prema redovnom rasporedu, a kolo koje se nije održalo ovog vikenda u Prvoj ligi i za žene i 2. Ligi za muškarce molimo klubove da odigraju do početka drugog dijela sezone.

Utakmice 1. Kola Kupa Hrvatske koje se nisu odigrale ( OK VELI VRH – OK MARINA KAŠTELA, OK SPLIT – OK BRDA, ŽOK SINJ – ŽOK ENNA VUKOVAR, OK ROVINJ-OKM CENTROMETAL i MOK ŽELJEZNIČAR-MOK MURSA ) trebaju se odigrati u ovom tjednu, naravno ukoliko situaciju s COVIDOM u tim klubovima to dopusti kako bi se što veći broj utakmica 2. kola KUPA odigrao prema redovitom rasporedu 5. i 6. prosinca 2020.godine.

Odbojkaška natjecanja koja se mogu odvijati u ovom trenutku su:

 • SUPERLIGA muški i žene
 • KUP HRVATSKE muški
 • KUP Snježane Ušić za žene
 • PRVA liga za žene
 • 2. liga za muški
 • Državno juniorsko prvenstvo za muškarce i žene

28.11.-21.12.2020.nastupati mogu samo Super ligaši

27. 11. 2020.

Poštovani,

Vlada Republike Hrvatske je na jučerašnjoj službenoj sjednici donijela nove mjere za suzbijanje zaraze virusom COVID-19 koje su na snazi od 28.11. do 21.12.2020. godine.

Tim mjerama Vlada RH je propisala da se obustavljaju sportska natjecanja osim za seniorske ekipe koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja.

U skladu s gore navedenim obavještavamo Vas :

da od 28.11. do 21.12.2020. godine samo seniorske ekipe SUPERLIGE za seniorke i seniore mogu igrati utakmice, bez gledatelja, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera.

Sve ostale ekipe :

 • seniorske ekipe Prve ženske odbojkaške lige
 • seniorske ekipe 1B ženske odbojkaške lige
 • Drugih ženskih I muških liga
 • Trećih ženskih I muških liga
 • ekipe mlađih dobnih kategorija

ne mogu igrati utakmice od 28.11. do 21.12.2020. godine

U nadi što bržem nastavku natjecanja želimo svim igračicama i igračima, kao i svim odbojkaškim djelatnicima da budu sigurni i ostanu zdravi.